Selamat Datang

Jumaat, 27 April 2007

Pandang2....




sambil2 dok sibuk nak periksa, sempat juga tengok dunia luar !!!!

20 ulasan:

hakim dirani berkata...

Baguslah, cari ketenagan sebelum periksa.

BaYu SenJa berkata...

woit hakim.. macamana boleh dok ada ni?! bukan cuti jugak ka ?!!!!

azzam bellamy berkata...

berbeza tempat berbeza kehidupan..kan?

kdg2 aku rindu dgn dunia luar..lebih2 lg timur tengah..tp aku terpaksa akur pasal kehidupan aku kt sini lebih diperlukan..

satu masa nt aku tetap ke sana, beb.

tintaHati berkata...

kalo dah ketagih blog tuh, ketagih jugaklah. macam tinta, sibuk camna pon mesti cari masa utk berblog.

Tak salah kalo pandai urus masa. Cuma jangan sampai leka lah. Hehehe..

Skrg tgh buat lab sambil2 merayap rumah kawan2. Sempat jugak update blog sendiri... ;)

ukhti27 berkata...

salam `alaik akhi al-kareem
alhamduliLlah...


syukran jazilan,
sampaikan salam mahabbah
untuk adik yang comel itu ya... (^^,)

dan bitTaufiq wanNajah
wa Mumtaz fil Imtihan... amiin.

fi amanALLAH
wALLAHu a`lam bisawab.

azzam bellamy berkata...

salam..sobah ul khair..dah hapdet..dah hapdet..

akirasuri berkata...

huhu.

bayu tika nak exam sempat snap gambar sikenet comel tu ek :)

berusahalah!!

BaYu SenJa berkata...

azam,
ya la.. terasa indah bagaimana pun dunia luar dan seteruk mana pun negeri sendiri.. hati tetap merindukan bumi sendiri :)

mai la tumpang bayu kat sini lagi, boleh nak bagi perkhidmatan pemandu pelancong.. khas untuk kawan2 :)


tinta,
itu la pasal... sampai ketaq kaki kalau tak berpijak seketika di alam blog ni :)


ukhti,
amiin ya robb.. sananjah kullan bitaufiqihi taala :)
adik tu dah tak jumpa la....

azam,
saya akan sampai jap lagi !!!!


cik akira,
hehe.. suka2 jamu mata :)
semoga kita sama2 akan berjaya..

Matt_Heck berkata...

Ok gak tuu Bayu...
takut pitam nanti tengah study...

BaYu SenJa berkata...

hikhik...
kira orait la noo?

tyrexia berkata...

:( selalu kurang masa hendak melihat dunia luar.

blackpurple berkata...

Banyak kaki melangkah, banyaklah pengalaman dapat...

kacak kanak-kanak itu....

PayaKubor berkata...

Aku teringin luaskan pandangan tapi setakat ni belum berkesempatan. Bilalah masanya kan tiba. Dan aku doakan kita sama2 berjaya peksa kali ni

Iman Mawaddah berkata...

Tak pe..release tension jap..sebelum pi keja opss silap..sebelum imtihan hehe

BaYu SenJa berkata...

tyrexia,
ya ka? sibuk sangat atau malas nak berdunia :)
apa2 pun setiap orang dengan diri masing2 kan?

blackpurple,
hehe.. kacak?!

payakubur,
insyaAllah, sama-sama berjaya....
ada kesempatan nanti jangan menolak pula :)

iman,
ya la, tapi boleh kejap je la... hati teringin nak lama !!!

azzam bellamy berkata...

HAI..SAYA ZUL KAPAN.

AZZAM KIRIM SALAM.

bunga rampai berkata...

Salam Bayu,

Dunia luar mengajar kita erti hidup. Buka mata luas-luas, renung
dengan mata hati.

Selamat belajar dan moga lulus dengan cemerlang dalam peperiksaan :)

Jie berkata...

Salam bayu..skrg kakjie guna blog lain..eeemmm..blog yg lama kena hacking...gmail semua sekali hancusss....hilang...

BaYu SenJa berkata...

azambelammy,
?....
waalaikum waalaihissalam :)

bungarampai,
terimakasih...
buka mata melihat dunia luar untuk menghitung diri sambil belajar bersyukur :)


kak jie,
ya la dah berapa kali saya cuba search blog ritu tak dapat.. patut la pun :)

Chrysalis berkata...

Hmm Syria.. bila lagi nak jejak kaki kat airport 'retro' Damascus.. dan lalu lalang depan kedai manisan.